Burs Duyurusu

burs duyurusuİTÜ Mezunları Derneği KIBRIS tarafından 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı için sağlanacak olan burs olanakları aşağıdaki gibi olup değerlendirmeler “İTÜ Mezunları Derneği Kıbrıs Burs Komitesi” tarafından yapılacaktır. Başvuruların e-mail veya posta yolu ile 30 eylül 2016 tarihine kadar İTÜ MEDEK Sekreteryası Ayten ÇOLAKOĞLU BİLİZ’e iletilmesi gerekmektedir.

Adres:Gazimağusa Yerleşkesi

Namık Kemal Mah. Fazıl Polat Paşa Bulvarı,

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri

Gazimağusa KKTC

Tel:     +90 392 630 5000

Faks:  +90 392 366 7730

BURS OLANAKLARI:

1-   Comtech Ticaret Ltd. Yönetim Kurulu, İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümlerinden birini 2016 yılında kazanmış olan veya bu bölümlerden birinde eğitimine devam etmekte olan en başarılı ve en ihtiyaç sahibi KKTC vatandaşı olan bir öğrenciye burs verecektir. Burs tutarı 350 TL aylık ve 12 ay sürelidir. Burs başvurusu için tıklayınız.

2-    İTÜ Mezunları Derneği KIBRIS ( İTÜ-MEDEK) Yönetim Kurulu 2016 yılında  en yüksek puan alarak İTÜ Ayazağa veya  İTÜ Kuzey Kıbrıs Gazimağusa  Yerleşkesinin herhangi bir bölümüne  yerleşmeye hak kazanan  en ihtiyaç sahibi, KKTC vatandaşı  bir öğrenciye 350 TL aylık ve 12 ay süreli olmak üzere burs verecektir. Burs başvurusu için tıklayınız.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.