İTÜ-KKTC ile ALKÜ Arasında Protokol İmzalandı

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi arasında eğitim ve öğretimin tüm alanlarında karşılıklı iş birliğini ve ortak çalışma anlayışını teşvik etmek, geliştirmek ve desteklemek amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

24 Mayıs 2017, Çarşamba günü Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde imzalanan protokole İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI imza koydu.

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI, “İmzalanan protokolün hem öğrencilerimize, hem personelimize, hem de Alanya’mıza ilerleyen süreçlerde büyük faydalar sağlayacağına inanıyor; Rektör KAHYA’ya bu protokol için Alanya’mıza kadar gelip, böyle bir özveri gösterdiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA, “İTÜ-KKTC olarak Akdeniz Bölgesi'nde bir faaliyette bulunacaksak buranın mutlaka yerel dinamikleri ile işbirliği yapmak zorundayız.” diyerek Rektör PINARBAŞI’na teşekkürlerini iletti.