UKÜ ile İTÜ-KKTC Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi arasında ortak çalışmalar yapabilmek ve bu yönde fayda sağlamak amacıyla karşılıklı iş birliği protokolü imzalandı.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde 24 Ekim 2017, Salı günü gerçekleşen protokole İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil NADİRİ imza koydu.

İTÜ-KKTC Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdar KUM, Genel Sekreter Dursun KOÇ, UKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan ABBASOĞLU ve Genel Sekreter Doç. Dr. Erbuğ ÇELEBİ’nin katılımıyla gerçekleşen protokol imza töreninde, iki üniversite arasında beş yıl süresince pek çok konuda işbirliği yapılması öngörüldü.

İşbirliği protokol töreni ardından Rektör KAHYA ve Rektör NADİRİ iki üniversite arasında gerçekleşebilecek ortak projeleri görüştü.