Gazimağusa Devlet Hastanesinde Müzik Dinletisi Yapıldı

Üniversitemiz Müzik Kulübü üyelerinden Alihan BALDAN ve Taner Ozan KAYA tarafından 29 ve 31 Mayıs 2017 tarihlerinde 10.00-12.00 saatleri arasında Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde müzik dinletisi gerçekleştirildi.

2013-2014 Akademik Yılı’nda öğrencilerin kişisel gelişimlerini sağlamak ve sosyal, kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla kurulan İTÜ KKTC Müzik Kulübü 2013-2014 kurulduğu günden günümüze kadar Meros Yaşlı Bakımevi, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli ve Rehabilitasyon Merkezi gibi birçok kurumda sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde konser vermiştir.

Hastanede tedavi için sıra bekleyen hastaların moral ve motivasyonunu arttırmak amacı ile Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan TOPAL’ın talebi üzerine hastanenin giriş holünde gerçekleştirilen etkinliğin, önümüzdeki yıllarda da tekrar edilmesi planlanıyor.