Çanakkale ve İstanbul Gezileri Tamamlandı

Üniversitemizden akademik / idari personelden oluşan bir grup ve Yabancı Diller Hazırlık Okulu’nda öğrenim gören 34 öğrenci 9-11 Haziran 2017 tarihleri arasında Çanakkale ve İstanbul şehirlerini ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyük Elçiliği tarafından tarihi ve kültürel bilgiyi arttırmaya yönelik düzenlenen gezi kapsamında 9-10 Haziran 2017 tarihlerinde, Çanakkale şehrinde çarşı ve kordon turu gerçekleştirilmiş, Gelibolu Yarım Adası’nda ise Tarihi Milli Park, Mecidiye Tabyası, Mecidiye Şehitliği ve Seyit Onbaşı heykeli, Şehitler Abidesi, 57. Alay Şehitliği ve Kaba Tepe Müzesi’ne rehberler eşliğinde ziyaretler düzenlenmiştir.

11 Haziran 2017, Pazar günü İstanbul’a geçiş yapan üniversitemiz ekibinin Sultanahmet meydanı, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı ve Türk İslam Bilim Müzesine düzenledikleri ziyaretlerin ardından gezi sona ermiştir.