Tüm Öğrencilerin Dikkatine

sınav duyurusuÜniversitemizin Yönetim Kurulu kararıdır:

• Tüm öğrencilerimizin bursluluk durumları öğrenimine ve derslere devam etmesi şartıyla hazırlık sınıfında bir yıl ve programın öğretim süresi (ardışık devam eden dört akademik yıl) kadardır.
  • Bu süreyi dolduran öğrenciler öğrenim ücretini üniversitemize yeni kayıt yapacak öğrenciler için belirlenen öğrenim ücretinden “ücretli statüde” ödemek zorundadır.
  • Bu uygulama 2017 girişli öğrencilere 2017-2018 eğitim-öğretim yılından itibaren, daha önceki yıllarda eğitimine başlayan öğrencilere (2014 yılı ve sonrası kayıt yaptıranlar) ise 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz döneminden itibaren geçerlidir.
  • 2014 yılından önce kaydını yaptıran öğrencilerin mezuniyet tarihine kadar bursları kesilmeyecektir.