İKM Başkanı AKDAĞ, Üniversitemizi Ziyaret Etti

İstanbul Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi Başkanı ve İTÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hatice Camgöz AKDAĞ, 18 Nisan 2019 Perşembe günü İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri’ni ziyaret etti.

AKDAĞ, İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar KUM, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Cemil YURTÖREN, Genel Sekreter Dursun KOÇ ve SEM Koordinatörü Simge BACA OZANER ile görüştü. Görüşme süresince İTÜ Kariyer Merkezinin projeleri, İTÜ-KKTC ile yapılabilecek ortak etkinlikler ve Sürekli Eğitim Merkezi faaliyetleri değerlendirildi. Rektör Prof. Dr. Ercan KAHYA, AKDAĞ’a İTÜ’nün Gazimağusa ve Yeni Erenköy’de planlanan kampüs projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Doç. Dr. Hatice AKDAĞ, 19 Nisan Cuma günü ise Lefkoşa’da bulunan Sürekli Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek SEM Müdürü Mehmet Ülkü KURUKAFA ile eğitim faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.