REKTÖR SARI, İTÜ-MEDEK İLE BULUŞTU

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Murat SARI, İTÜ-MEDEK Yönetim Kurulu Üyeleri ile biraraya geldi. 08 Eylül 2023 Cuma günü İTÜ-KKTC Sürekli Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen tanışma toplantısına İTÜ Mimarlık Fakültesi 1959 mezunu Fahri Başkan Hakkı ATUN da eşlik etti.

İTÜ-KKTC'de sürdürülen akademik ve fiziksel çalışmaların değerlendirildiği toplantıda MEDEK üyeleri, Rektörlük makamına atanan SARI’yı tebrik ederek desteklerini beyan etti.

Rektörü Prof. Dr. Murat SARI, ülkenin ve mühendislik mesleğinin ilerlemesine ve gelişmesine değerli katkıları olan mezunlar ile daha sıkı işbirliği kurmayı hedeflediklerini belirtti. Rektör SARI, üniversite ile mezunlar arasında maddi ve manevi dayanışmayı sağlayarak, teknik ve kültürel bilgilerini öğrenciler ile buluşturmayı planladıklarını söyledi.