BAKAN BEROVA’YA NEZAKET ZİYARETİ

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Murat SARI, KKTC Maliye Bakanı Dr. Özdemir BEROVA’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Rektör SARI’ya İTÜ-KKTC Genel Sekreteri Dursun KOÇ eşlik etti.

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü olarak 4 Eylül itibarı ile göreve atandığını dile getiren Prof. Dr. Murat SARI, bu çerçevede, KKTC’nin güzide kurumlarını ziyaret ederek, yeni dönemde yürütülmesi gereken projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. “Bizleri kabul etme nezaketinizden dolayı sizlere hem şahsım hem de kurumumuz adına teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda sizlerin giderek artan desteğinizi yanımızda hissedeceğimizden hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Ziyarette Bakan BEROVA, İTÜ’de bu anlamda bizim marka değeri olarak üstlerde gördüğümüz değerlerimizden bir tanesi. Anavatan Türkiye’mizin en köklü, en saygın üniversitelerinden bir tanesi olan İTÜ’nün adamızda İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkesinin olması gurur kaynağı. İnşallah sizin rektörlüğünüz döneminde İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri hızla gelişme gösterir ve bu gelişme neticesi içerisinde de ülkemize çok faydalı, çok hayırlı katkılar sağlamış olursunuz. Elbette bu süreçte bizler de, sizlere her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.