İTÜ’lüler Üniversitemizi Ziyaret Etti

İTÜ Mezunları Derneği Kıbrıs’ın daveti üzerine 05-08 Ekim 2017 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs’ta bulunacak olan 49 kişilik kafile 06 Eylül 2017, Cuma günü İTÜ Kuzey Kıbrıs Gazimağusa Yerleşkesini ziyaret etti.

İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nde yıllarca emek vermiş, bu alanda sayısız öğrenci yetiştirmiş ve aralarında eski dekan ve bölüm başkanı hocaların da bulunduğu İTÜ’lüler; İTÜ Kuzey Kıbrıs Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA’nın daveti üzerine üniversitemizde ağırlandı.

Rektör Prof. Dr. Ercan KAHYA, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdar KUM ve İTÜ-MEDEK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ZORBA’nın da katıldığı öğle yemeğinden sonra, Rektör KAHYA gelen misafirlere Gazimağusa ve Yeni Erenköy Yerleşkeleri mevcut durumu ve ileride tamamlanacak yerleşke projeleriyle ilgili detaylı bilgi verdi.

İTÜ Mezunları Derneği Kıbrıs tarafından ayni gün Merit Lefkoşa Hotel’de düzenlenen İTÜ-MEDEK Balosu’na Rektör Prof. Dr. Ercan KAHYA, Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdar Kum, Genel Sekreter Dursun KOÇ ve İTÜ Kuzey Kıbrıs personeli katılım gösterdi.