İTÜ 2023 YIL SONU TOPLANTISI YAPILDI

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin akademik başarıları ve kurumsal kazanımlarını odağına alan yıllık bir değerlendirme etkinliği olan geleneksel Yıl Sonu Toplantısı, 28 Aralık 2023 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kuruluşunun 250. Yılında İTÜ’nün ortaya koyduğu akademik ve kurumsal başarılar değerlendirildiği Yıl Sonu Toplantısı'nda, 2024 “Küresel Etki Yılı” ilan edildi.

İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı (TMDK) tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisinin ardından, 2023 yılında yapılan etkinlik ve faaliyetleri kapsamlı bir sunumla anlatan İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail KOYUNCU, 2023’ün özellikle eğitim, araştırma, derecelendirme ve sürdürülebilirlik faaliyetlerine odaklanılan bir yıl olduğunu ve İTÜ’nün 250. Yıl etkinlikleri ile dolu dolu geçen bir yıl olduğunu söyledi.

Yıl Sonu Toplantısı'nda, İTÜ-KKTC Yönetim Kurulu'nun başarılı çalışmalarını takdir eden Rektör Prof. Dr. İsmail KOYUNCU, İTÜ-KKTC Yönetim Kurulu Başkanı ve Rektörü Prof. Dr. Murat SARI, İTÜ-KKTC Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Bülent GÜLOĞLU, Prof. Dr. Şule Itır SATOĞLU, Prof. Dr. Ali DENİZ, Prof. Dr. Erol KAM, Revin GÜRLER, Kemal ŞÖFÖROĞLU ile Raportör/Genel Sekreteri Dursun KOÇ'a teşekkür plaketi takdim etti.

Toplantıda, yıl içinde ortaya koydukları araştırma ve başarılarla bilim camiasında ses getiren İTÜ’lü akademisyenlere, İTÜ’nün kurumsal başarısına katkı sağlayan koordinatörlük, ofis ve komisyonlara da teşekkür plaketleri verildi.