Yeni Öğrencilerimize Hoş Geldiniz Buluşması

Yeni öğrencilerin üniversite yaşamına geçiş ve adaya uyum süreçlerine destek vermeyi hedefleyen İTÜ Kuzey Kıbrıs Oryantasyon Günleri, 02 Ekim 2017 Pazartesi gecesi Gazimağusa Yerleşkesi’nde gerçekleşen 2017-2018 Akademik Yıl Açılış Kokteyli ile son buldu.

2017-2018 Akademik Yıl Açılış Kokteyli İTÜ Kuzey Kıbrıs Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA’nın açılış konuşmasıyla başladı. Rektör KAHYA konuşmasında İTÜ’nün eğitim kalitesinin sadece KKTC ve Türkiye’de değil, tüm dünyada uluslararası olanaklar sağladığını vurgulayarak; İTÜ'lü olma ayrıcalığını yakalayan öğrencilere yeni akademik yılda başarılar diledi.

İTÜ-Mezunları Derneği Kıbrıs Başkanı Mehmet ZORBA, İTÜ-MEDEK adına gerçekleştirdiği konuşmada İTÜ’lü olmanın bir ayrıcalık olduğunu ve İTÜ Kuzey Kıbrıs ile olan güçlü bağ ve iletişimin artarak devam edeceğini belirtti. Yeni Boğaziçi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun halk dansları gösterileriyle devam eden etkinlik; Lefkoşa Belediye Orkestrası Latin Grubu konseri ile sona erdi.

Öğrenciler, gece boyunca Sağlık Kültür ve Spor Müdürlüğü, Sivil Savunma Teşkilatı Mağusa Bölge Müdürlüğü, Mağusa Gençlik Akademisi Kulübü ve Deep Diving Dalış Okulu stantlarından bilgi aldı.