İTÜ Tanıtım Günleri Yapıldı

Her yıl geleneksel hâle gelen İTÜ Tanıtım Günleri, bu yıl 14-15 Şubat’ta Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. İTÜ Tanıtım Günleri’ne Türkiye’nin farklı illerindeki seçkin okullardan binlerce öğrenci katıldı.

Her yıl sayısız aday öğrenciyi Ayazağa Kampüsü’nde buluşturarak İstanbul Teknik Üniversitesi’nin olanaklarını ve eğitim kültürünü keşfetmelerini sağlayan İTÜ Tanıtım Günleri’ne bu sene de İTÜ-KKTC olarak katılım sağlandı. Türkiye’nin çeşitli liselerinden binlerce öğrenci, İTÜ’lü öğretim üyeleri, öğrenciler ve İTÜ-KKTC ile tanışma fırsatı buldu.

İki gün süren Tanıtım Günleri’nde İTÜ-KKTC bölümleri hakkında bilgi alan aday öğrenciler etkinliğe yoğun katılım gösterdi.