Eğlen Bilim Tanıtım Etkinliği Yapıldı

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri ve İTÜ Bilim Okulları düzenleyicisi Eğlen Bilim işbirliği ile gerçekleştirilen Eğlen Bilim Tanıtım Etkinliği, 15 Haziran Cumartesi günü 12.00 ile 18.30 saatleri arasında Citmall AVM’de yapıldı.

“İTÜ Kuzey Kıbrıs Robotik Kodlama ve STEAM Yaz Okulu” tanıtımı için gerçekleştirilen ve 5 ile 15 yaş aralığındaki katılımcıların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, bilim gösterisi, roket atölyesi, böceklere yakından bakış, kağıt olimpiyatları, robotik kodlama ve çeşitli deneyler yapıldı.

İTÜ Kuzey Kıbrıs Robotik Kodlama ve STEAM Yaz Okulu kapsamında 24 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında STEAM eğitimi ve 01 – 05 Temmuz 2019 tarihleri arasında Robotik & Kodlama eğitimleri verilecek.