REKTÖR SARI, YDHO ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ İLE BULUŞTU

14 Eylül 2023 tarihinde İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Murat SARI, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Aslı KANAN ve Doç. Dr. Betül Gelengül EKİMCİ Gazimağusa Yerleşkesi Yabancı Diller Hazırlık Okulunu ziyaret ederek öğretim görevlileri ile bir araya geldi.

Her bir akademisyenle tanışan ve çalışmaları hakkında bilgi alan Rektör SARI, 2023-2024 Akademik Yılının üniversitemiz için bir dönüm noktası olacağını vurguladı. Rektör SARI, toplantıda İTÜ-KKTC’nin öngörülen hedeflerini paylaşarak öğretim görevlileri ile görüş alışverişinde bulundu. Yabancı Diller Hazırlık Okulu Sorumlusu İrem BAILIE, İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Takvimi ile eşzamanlı ilerleyecek eğitim yılına hazır olduklarını belirtti.