AKUT Üyelerine Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

KKTC Üniversiteleri Arama - Kurtarma Topluluklarının katılımı ile Girne Güven Park Tesisleri’nde gerçekleştirilen ‘Yerel Üniversiteler Arama Kurtarma Oyunları – 2017’ de üniversitemizi temsil eden AKUT üyelerine Rektör Prof. Dr. Ercan KAHYA tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

24-26 Nisan 2017 tarihleri arasında 3 gün boyunca 5 farklı parkurda (Enkazdan Yaralı Kurtarma, Hedef Bulma, Araçtan Kurtarma, Havai Hatla Kurtarma ve Beton Sürükleme) gerçekleştirilen oyunlarda üniversitemiz AKUT üyeleri ‘Beton Sürükleme’ ve ‘Hedef Bulma’ parkurlarında en iyi puanları alarak üniversitemizi temsil ettiler.

9 Mayıs 2017, Salı günü AKUT üyeleri ile bir araya gelen KAHYA, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.