2017-2018 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Tamamlandı

Öğrencilerimizin üniversite ortamına ve çevreye uyum sürecini kolaylaştırmak, diğer öğrencilerle bir araya gelerek kaynaşmalarına olanak sağlamak amacı ile 25 Eylül 2017, Pazartesi günü Oryantasyon etkinlikleri gerçekleştirdi.

Program kapsamında, Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğü, Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve Öğrenci İşleri Müdürlüğü tarafından Yabancı Diller Hazırlık Okulu Binası’na bilgilendirme masaları kurulmuş ve öğrencilere İTÜ Kuzey Kıbrıs, Kuzey Kıbrıs’ta yaşam, öğrenci kulüpleri, sosyal ve kültürel aktiviteler, ulaşım, beslenme ve barınma olanakları hakkında bilgiler verilmiştir.

Ardından görevli personeller rehberliğinde Gazimağusa Kaleiçi çarşısı, Akkule Kapısı, Venedik Sarayı, Namık Kemal Zindanı, Lala Mustafa Paşa Camii ve Liman ziyaret edilmiş olup, Gazimağusa şehrinin tarihi ve kültürel zenginlikleri öğrencilere tanıtılmıştır.