2018-2019 Akademik Yılı Başladı

Yeni öğrencilerin üniversite yaşamına geçiş ve adaya uyum süreçlerine destek vermeyi hedefleyen İTÜ Kuzey Kıbrıs Tanışma Toplantısı ve Oryantasyon, 17 Eylül 2018 Pazartesi günü Gazimağusa Yerleşkesi’nde gerçekleşti.

2018-2019 Akademik Yılı Oryantasyon Günü kapsamında, İTÜ Kuzey Kıbrıs Yabancı Diller Hazırlık Okulu (YDHO) Koordinatör Yardımcısı İrem BAILIE öğrencilere YDHO hakkında bir sunum yapıp; öğrencilerin İngilizce Hazırlık eğitimleriyle ilgili sorularını cevapladı.

Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Cemil YURTÖREN, İTÜ Kuzey Kıbrıs ailesine katılan öğrencilere üniversitemiz ve lisans eğitimleri hakkında bilgi vererek, yeni akademik yılda başarılar diledi.

İTÜ Kuzey Kıbrıs Öğrenci İşleri Müdürlüğü, Kurumsal İletişim Müdürlüğü ile Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğü personelleri öğrencilere kendilerini tanıtarak, görev tanımları ile ilgili bilgi verdi.

2018 -2019 İTÜ Kuzey Kıbrıs Oryantasyon Günü Gazimağusa’da gerçekleşen tarihi ve kültürel geziler ile son buldu.