Depremden Etkilenen Öğrencilerimizin Dikkatine

sınav duyurusuİTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri Rektörlüğü, Türkiye'de OHAL bölgelerinde yaşanan depremlerden etkilenen öğrencilerimize ilişkin 2022-2023 Bahar Yarıyılı'nda uygulanmak üzere aşağıdaki kararları almıştır.

• Öğrencilerimize, talep etmeleri halinde 2022-2023 Bahar Yarıyılı'nda ücretsiz kayıt dondurma hakkı verilmiştir.
  • Depremzede öğrencilerimize, kampüs kafeteryasında ücretsiz öğle yemeği verilecektir.
  • Yurt ile yerleşke arasında ücretsiz ulaşım hakkı verilecektir.
  • Öğrenci kulüpleri veya üniversite tarafından düzenlenecek ücretli aktivitelere bedelsiz katılım hakkı sağlanacaktır.
  • Lisans eğitimlerine İstanbul yerleşkelerinde devam eden depremzede İTÜ-KKTC öğrencileri de depremzede İTÜ öğrencilerine sağlanan imkan ve yardımlardan faydalanacaktır.