Tüm Aday Öğrencilerin Dikkatine

Duyuru 31. Öğrenci Konaklama

Üniversitemize ait yurt bulunmamaktadır. Ancak, Gazimağusa Bölgesinde kampüse yakın konumda bulunan üniversitemizin bağlantı içerisinde olduğu özel yurtlar ve kriterleri hakkında öğrencilere yönlendirme yapılacaktır.

Bölgede, öğrencilerin uygun fiyatlara kiralayabilecekleri müstakil ev/apartman dairesi de bulunmaktadır. Öğrenimi süresince ev kiralamak isteyen öğrenciler, ev sahipleri ile yapacakları anlaşmaya göre kira ödemelerini aylık veya yıllık olarak ödeyebilmektedirler.

2. Kampüs Kantin- Kafeterya Hizmeti

Öğrencilerimiz yemek ihtiyaçlarını yerleşke sınırları içerisinde yer alan kantin-kafeteryadan karşılayabilmektedir. Kampüs kantin – kafeteryası öğrenci bütçesine uygun ana yemek ve yardımcı yemek çeşitleri sunmaktadır. Ayrıca öğrencilerimiz, Gazimağusa yerleşkesinin konumu dolayısıyla sur içi ve sur dışında yer alan çeşitli dükkân, çarşı ve alışveriş merkezlerinden her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla temin edebilmektedirler.

3. Yurt-Kampüs-Yurt Arası Ulaşım

Öğrencinin yurt-kampüs-yurt arası ulaşımı üniversitemiz tarafından her Akademik Yıl’ın başında öğrencilerin konakladığı lokasyonlar doğrultusunda oluşturulan servis güzergahı ile karşılanmaktadır.

Otobüs servisi ücreti; kayıt zamanı öğrenim ücreti dışında, burslu/burssuz tüm öğrencilerden Hazırlık sınıfı kitapları ile öğrenci genel gider ve faaliyetlerini karşılamak için talep edilen 1.500 TL (KDV dâhil) tutarındaki genel gider fonundan karşılanmaktadır.