Uyarı

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /webRoot/public_html/images/haberler/18-05-2017-haber

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/18-05-2017-haber

Selçuk Üniversitesi ile İTÜ-KKTC Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri ile Selçuk Üniversitesi arasında ortak çalışmalar yapabilmek ve bu yönde fayda sağlamak amacıyla karşılıklı iş birliği protokolü imzalandı.

Selçuk Üniversitesi Müzesi’nde 17 Mayıs 2017, Çarşamba günü gerçekleşen protokole İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA, Selçuk Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin KARA imza koydu. Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet OKKA, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferruh YILDIZ, Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Birol GÜLNAR ve beraberindeki heyet imza töreninde hazır bulundu.

{gallery}18-05-2017-haber{/gallery}