TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Yetkilileri ile Görüşme Gerçekleşti

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA, 14 Temmuz 2019, Pazar günü TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürü Ahmet Selçuk SERT ve KKTC Türk Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Cemalettin ŞEVLİ’nin değerli katılımları ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme süresince, İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri ve TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ilişkileri kapsamında; İTÜ-KKTC öğrencilerinin ehliyetlendirme, belgelendirme ve sertifikasyon konuları ele alındı.

Deniz İç Suları Genel Müdürlüğü ile üniversitemiz arasında gerçekleştirilebilecek diğer projelerle ilgili fikir alışverişinin de yapıldığı görüşmede Rektör KAHYA’ya, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Cemil YURTÖREN eşlik etti.