Selçuk Üniversitesi’ne Ziyaret

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA 24 Ocak 2020, Cuma günü Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN’i ziyaret etti.

Selçuk Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kağan KARABULUT, Prof. Dr. Hüseyin KARA, Prof. Dr. Mehmet OKKA, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tahir BALEVİ ve Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Uğur USLU hazır bulundu.

İTÜ-KKTC ve Selçuk Üniversitesi arasında Mayıs 2017’de imzalanan protokole istinaden; iki üniversite arasında gerçekleştirilebilecek ortak proje ve faaliyetler konuşuldu.

Rektör KAHYA, Selçuk Üniversitesi ziyareti kapsamında, 23 Ocak 2020 Perşembe günü Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet DALKIRAN’ı ziyaret ederek; DALKIRAN’a yeni görevinde başarılar diledi.