Kıbrıs Batı Üniversitesi İle Protokol İmzalandı

İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri ile Kıbrıs Batı Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. 05 Şubat 2020, Çarşamba günü İTÜ-KKTC Gazimağusa Yerleşkesi’nde imzalanan protokole İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ile Kıbrıs Batı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer CAMCI imza koydu.

Protokol töreni, İTÜ-KKTC Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar KUM, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Cemil YURTÖREN, Genel Sekreter Dursun KOÇ ile Kıbrıs Batı Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi ve Genel Koordinatör Uzm. Birgül GÜRBÜZER’in katılımıyla gerçekleşti.

İmzalanan protokol gereğince, öğrencilerin eğitim ve araştırma amaçlı değişimi, kısa dönem programlar, öğretim ve araştırma için akademik personel değişimi, araştırma projeleri ve yayınlarda işbirliği, ortak seminerler, konferanslar, diğer bilimsel etkinliklerin düzenlenmesi ve ortak kültürel etkinliklerin düzenlenmesi konularında görüş birliğine varıldı.