Hasan Kalyoncu Üniversitesi İle Protokol İmzalandı

İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında 14 Şubat 2020, Cuma günü işbirliği protokolü imzalandı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü’nde imzalanan protokole İTÜ-KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan KAHYA ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe SÖZEN imza koydu. Rektör KAHYA’ya eşi Hasibe KAHYA eşlik etti.

İmzalanan protokol gereğince, öğrencilerin eğitim ve araştırma amaçlı değişimi, kısa dönem programlar, öğretim ve araştırma için akademik personel değişimi, araştırma projeleri ve yayınlarda işbirliği, ortak seminerler, konferanslar, diğer bilimsel etkinliklerin düzenlenmesi ve ortak kültürel etkinliklerin düzenlenmesi konularında görüş birliğine varıldı.