Öğrencilerin Adaya Uyum Süreci Semineri Gerçekleştirildi

Yeni öğrencilerimiz için “Adaya Uyum Süreci” konulu seminer düzenlendi.

20 Ekim 2016, Perşembe günü İTÜ-KKTC Yabancı Diller Hazırlık Okulu öğrencilerimiz için “Adaya Uyum Süreci” konulu seminer düzenlendi.

Yeni öğrencilerimizin adaya uyum sürecinde karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili düzenlenen seminere yoğun katılım sağlandı. Seminer, Polis Genel Müdürlüğü personelleri Müf. İlhan KUŞ, Müf. Haydar KARABACAK, Müf. Özcan DÖNMEZLER, PM Murat ÖZKIRDAR, PM Özgür BİÇENLEROĞLU ve PM İsmet PEKRİ tarafından verildi.

Seminerde; KKTC yasa ve tüzükleri, genel trafik kuralları, muhaceret işlemleri, öğrenci ikamet izinleri, madde kullanımı, giriş yasakları başta olmak üzere öğrencileri ilgilendiren birçok konu hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

İTÜ-KKTC Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serdar KUM, seminer sonunda eğitimcilere teşekkür belgesi takdim etti.