PGM Bilgilendirme ve Adaptasyon Semineri Yapıldı

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri ile Polis Genel Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Adaya Uyum Süreci: Bilgilendirme ve Adaptasyon Eğitimi 02 Ekim 2018, Salı günü Yabancı Diller Hazırlık Okulu’nda gerçekleştirildi.

KKTC Polis Genel Müdürlüğü’nde görevli eğitmen Başmüfettiş Ersin MERTOL, Müfettiş Özcan DÖNMEZLER, Müfettiş Muavini Emin ATABEK ve Müfettiş Muavini Sontaç EŞAN tarafından verilen seminerde adli konular, muhaceret, trafik ve narkotik konuları ele alınarak, yeni öğrencilerimizin adaya uyum sürecinde karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm önerileri aktarıldı.

Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı seminerde, İTÜ-KKTC Genel Sekreteri Dursun KOÇ, Polis Genel Müdürlüğü adına plaket takdimi yaparak, PGM ile işbirliklerinin devam etmesi temennisinde bulundu.