Gazimağusa Yerleşkesi Yeni Eğitim Yılına Hazır

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu akademik yıl itibariyle, Hazırlık Sınıfı kayıtlı öğrencilerin 18.07.2019 tarihli İTÜ ÜYK kararı ile İTÜ-KKTC Gazimağusa Yerleşkesi'nde eğitim ve öğrenimlerine devam etmesi ve sonrasında da bu yerleşkede lisans eğitimlerini tamamlamasına yönelik hazırlıklar devam ediyor.

Lisans eğitimlerinin Gazimağusa Yerleşkesi'nde devamı için gerekli altyapı çalışmaları kapsamında laboratuvarlar ve atölye kurulumu için başlatılan ön çalışmalar tamamlanarak, sonraki faaliyetlerin planlaması yapıldı.

Yerleşkede ayrıca, sosyal alan ve donatıların geliştirilmesine yönelik çevre düzenlemesi hızla devam ediyor.

Yeni öğrencilerimiz için hazırlanan “Sıkça Sorulan Sorular” ve cevaplarına linkten ulaşabilirsiniz: Sıkça Sorulan Sorular