Öğrencilerin Adaya Uyum Süreci Semineri Yapıldı

2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Programı bünyesinde, İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri ve Polis Genel Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Öğrencilerin Adaya Uyum Süreci Semineri 03 Ekim 2019, Perşembe günü Yabancı Diller Hazırlık Okulu’nda gerçekleşti.

KKTC Polis Genel Müdürlüğü’nde görevli eğitmenler tarafından verilen seminerde adli konular, muhaceret, trafik ve narkotik konuları ele alınarak, yeni öğrencilerimizin adaya uyum sürecinde karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm önerileri aktarıldı.

Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı seminerde, İTÜ-KKTC Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar KUM, Polis Genel Müdürlüğü adına plaket takdimi yaparak, PGM ile işbirliklerinin devam etmesi temennisinde bulundu.