35 İTÜ KUZEY KIBRIS MEZUNUNU GELECEĞE UĞURLADIK

İstanbul Teknik Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 28 Temmuz 2022, Perşembe günü İTÜ Ayazağa Yerleşkesi’nde gerçekleşti.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail KOYUNCU, İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Cumali KINACI, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel KOTİL ile öğrenci ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen törende coşkulu anlar yaşandı.

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri mezun sayısı, 2021-2022 Akademik Yılı sonunda 35 yeni mezun ile 240’a ulaştı. Ulusal ve uluslararası platformlarda İTÜ Kuzey Kıbrıs’ı gururla temsil edecek mezunlarımıza profesyonel hayatlarında başarılar dileriz.