2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Tamamlandı

Öğrencilerimizin üniversite ortamına ve çevreye uyum sürecini kolaylaştırmak, diğer öğrencilerle bir araya gelerek kaynaşmalarına olanak sağlamak amacı ile 26 Eylül 2019, Perşembe günü 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon etkinlikleri yapıldı.

Sağlık, Kültür ve Spor Müdürlüğü ile Kurumsal İletişim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşen etkinlikler kapsamında Yabancı Diller Hazırlık Okulu Binası’na bilgilendirme stantları kurularak öğrenci kulüpleri, sosyal ve kültürel aktiviteler hakkında öğrencilere bilgi verildi. Stantlarda üniversitemiz PDR birimi, dalış okulu ve okçuluk kulübü tanıtıldı.

Tanıtım etkinliklerinin ardından öğrencilerin, Deep Dive Dalış Merkezi tarafından düzenlenen Gazimağusa-Maraş tekne turuna katılımı sağlanmış olup; öğrenciler merkez direktörü tarafından dalış ve yan branşlar hakkında bilgilendirildi.